Cassandra Keizer

Ik heb één van de eerste coaching sessies van Gitte mee gemaakt. Het gevoel dat je tussen de dieren ben als je je slecht voelt is al zeker een goed gevoel en als je dan met een rustige vrouw over je problemen kan praten maakt het nog beter.

Na de eerste sessie ging het stukken beter met me en heb ik ook echt aan mezelf kunnen werken.

De hulp die je krijgt word beter als je zelf er maar wat mee doet. En mij heeft het zeker geholpen.

Mijn ervaring is dat het een super rustige vrouw is die je zeker kan helpen met je problemen even vergeten.

Sandra Pot

Ze heeft veel ervaring met paarden, ze straalt daardoor rust uit en de paarden doen vanzelf het werk.

Heel bijzonder om te ervaren als je zelf niet weet wat je te wachten staat en dat Gitte je toch uit je comfort zone weet te halen waardoor je emotioneel wordt (wat voor mij bijna onmogelijk is) ook met behulp van haar paard, die mij een kort tikje met haar snuit aanraakt, wat dat bij je los maakt. Een mooie ervaring die je stof geeft tot nadenken.

Gitte laat je zelf nadenken over je gevoelens (een spiegel voorhouden). Ze geeft op een rustige en prettige manier aanwijzingen hoe met het paard om te gaan, hoe te begeleiden.

Door haar rustige benadering word je zelf ook rustig, helemaal “zen”, daardoor kan je alles intens beleven, echt in het “nu”. Eigenlijk zoals een paard het ook beleeft; “in het moment zijn”.

Rian Bull

Gitte heeft een enorme mensenkennis én paardenkennis. De combinatie van haar vragen, de spiegel die het paard aan je voorhoudt en jou daarmee vervolgens ook bevestigd, vond ik een unieke ervaring waar ik vaak aan terug denk omdat ik er écht van heb geleerd. Zeker 5 sterren!

Wil je weten of Paarden coaching iets voor jou kan betekenen, stuur dan vrijblijvend een email of bel voor meer informatie.