Wie is Gitte

Mijn passie voor paarden heb ik al van kleins af aan, als kind mocht ik kiezen op balletles of op paardrijles, gelukkig voor mij zat de balletles vol.

Vele uren heb ik doorgebracht op de manege en toen ik eenmaal het geld bij elkaar had gespaard, kocht ik mijn eerste eigen paard.

Inmiddels was ik 19 jaar en vanaf die tijd had ik de verantwoording om het paard zelf te onderhouden en te verzorgen. Door de jaren heen meerdere veulens gefokt, wedstrijden gereden, zelfs de paarden thuis kunnen stallen.

De paarden zijn een rode draad door mijn hele leven tot nu toe.

De passie voor menselijk gedrag is door de jaren heen meer en meer ontstaan mede door mijn werkzaamheden als teamleidster in de zakelijke markt en door de levenservaringen die ieder mens soms mee maakt en die niet altijd even makkelijk zijn.

De paarden geven ontspanning en rust, ik merkte dat mijn drang om meer te leren over het menselijk gedrag steeds groter werd en dit heeft mij een zoektocht opgeleverd waarbij ik echt enthousiast werd over de opleiding tot Paardencoach. 

Als coach richt ik mij op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen.

Ik dacht, eerst zien dan geloven, nou geloof me, het is geen zoetsappig gedoe het gebeurd keer op keer echt!

Eind 2020 ben ik afgestudeerd tot volleerd paardencoach bij Open2contact en mag ik tevens de Leadership Discovery scan afnemen. 

De keuze om mijn kennis, ervaringen en passie samen te brengen in het beroep van paardencoach waren voor mij een natuurlijke stap, waarbij ik hoop veel mensen te kunnen laten kennis maken met Paarden coaching en wat het een ieder kan brengen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wil je weten of coachen met paarden iets voor jou is? En of ik iets voor jou kan betekenen? Lees dan verder bij Paarden Coaching, Leadership of neem contact met me op

Wil je weten of Paarden coaching iets voor jou kan betekenen, stuur dan vrijblijvend een email of bel voor meer informatie.