Ontdek wat je wil, je doel!
Ga direct aan de slag, actie!

Aandacht voor jezelf! Door de unieke combinatie van Paardencoaching, Wandelcoaching en Vitaliteitscoaching kom je meteen mentaal en fysiek in beweging en bereid je je voor op de herfst.

Zaken waar je tegenaan loopt, gedragsverandering, oplossingen waar je naar op zoek bent, waar je voor opstaat. Tijdens de workshop ga je bepalen wat jouw doel is. Wat is jouw veranderwens? Welke talenten helpen je daarbij en hoe kun je er direct mee aan de slag? Deze workshop kan je dichter bij je kern brengen.

Je krijgt inzicht en inspiratie. Je emotionele, mentale en fysieke welzijn verbetert. Je leert om de verbinding met jezelf verder te ontwikkelen. Waardoor je meer rust, balans, geluk en vrijheid ervaart. Je krijgt meer zelfvertrouwen, je leert gezondere keuzes maken en je leert beter opkomen voor jezelf.

Paarden voelen je energie en lichaamshouding haarfijn aan en kunnen dit heel goed spiegelen. Door de vertaling van de paardencoach krijg je inzicht in gedrag, persoonlijke kwaliteiten, talenten en belemmeringen. Het paard leeft in het hier en nu en oordeelt niet.

Bij de wandelcoaching wordt je niet alleen fysiek, maar ook mentaal in beweging gebracht. De oefeningen, het wandelen en bewegen in de natuur helpen om ervaringen, gedachten en gevoelens in perspectief te zetten.

Tijdens de vitaliteitscoaching komt alles bij elkaar. In de ochtend tijdens de paardencoaching en het wandelen ben je bezig geweest met je doel, veranderwens, talenten en kwaliteiten.
Tijdens de vitaliteitscoaching ga je aan de slag met wat je zelf kunt doen. Welke stappen kun je zetten? Welke tools kun je toepassen om meer energie te krijgen, je leefstijl te verbeteren, je fitter, gezonder en sterker te voelen? Met een positieve insteek, zodat je geïnspireerd en gemotiveerd naar huis gaat.

De workshop start met koffie en lekkere, gezonde welkomslekkernijen. De lunch is een drie gangen herfstlunch. Met een allergie zoals lactose of gluten kan rekening worden gehouden.

Informatie of aanmelden via:
Gitte 06-50413636 / Sonja 06-39886829

www.gittecoachenmetpaarden.nl
www.rozemarijnvoedingsadvies.nl

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *